Ben jij klaar om te gaan doen waar je écht blij van wordt?

WERKGELUK VOOR ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS

Een eigen bedrijf is niet alleen maar feest. Voor je het weet werk je op gekke tijden – het is ook zó leuk! – en zie je je gezin of vrienden niet meer. Ik help je een bedrijf te bouwen dat past in jouw droomleven.

een bedrijf dat past in jouw leven

Of je nu al een eigen bedrijf hebt, of eraan denkt om een eigen bedrijf te beginnen: het is belangrijk om ook als zelfstandige ondernemer goed na te denken over je werkgeluk.

Je kunt bij mij terecht voor al je vragen over het ondernemerschap. Ik ben zelf ondernemer, dus ik kan veel uit eigen ervaring met je delen. Ook vind ik het heerlijk om met je mee te sparren over je (toekomstige) bedrijf.

We kunnen echt alles bespreken waar je tegenaan loopt: van start tot omzet en alles ertussenin. Daarbij houd ik altijd in de gaten: doe je waar je gelukkig van wordt? Past je bedrijf, zoals je het nu neerzet, binnen jouw leven?

bouwen aan een succesvol eigen bedrijf vol werkgeluk

Je bent van harte welkom als je vragen hebt over het ondernemerschap, ongeacht hoe “ver” je daar in bent. Ik help je uitzoeken:

Wie is je coach?

Coaching bij mij is laagdrempelig, to-the-point en effectief. Ik leg de vinger snel op de zere plek en heb een goed gevoel voor bestuurlijke zaken. Bovenal houd ik van resultaat. Daarom help ik je in een paar gesprekken al inzien welke talenten jij kunt inzetten in je (toekomstige) eigen bedrijf en welke kansen je laat liggen. Zo draag ik mijn steentje bij aan werkgeluk voor zelfstandige ondernemers.

Durf jij te gaan voor waar je écht blij van wordt? Dan help ik je graag.

Deze zelfstandige ondernemers gingen je voor