Ben jij klaar om te gaan doen waar je écht blij van wordt?

WETEN WIE JE BENT, WAT JE KUNT EN WAAR JE VAN WAARDE bent

Dat is de basis voor een nieuwe baan waar je gelukkig van wordt.

Ik help je uitzoeken welk werk er bij je past en welke skills je nodig hebt om die baan te krijgen.

Er is werk voor iedereen en dus ook voor jou

Van de zoektocht naar werk waar je echt blij van wordt tot de spanning en onzekerheid als je die eenmaal hebt gevonden: op zoek gaan naar een nieuwe baan is spannend. Dat geldt voor vrijwel iedereen. Is er wel werk voor jou, en zo ja, ben je de ideale kandidaat? Kun je kritisch zijn in welk werk je wel en niet aanneemt? Mag je überhaupt dromen van een andere baan als je al jaren in hetzelfde veld of bedrijf werkt? Of is de oplossing voor jou het starten van een eigen bedrijf?

Er is werk voor jou. Je mag kiezen voor werk waar je: 

  • écht gelukkig van wordt 
  • gewaardeerd en gezien wordt
  • met plezier naartoe gaat
  • groeit, ontwikkelt en bijleert

Om bij dat werk te komen, is het belangrijk dat je goed weet wat je wilt. Wat je komt brengen, waar je van waarde bent. Daarom help ik je bij het ontwikkelen van je skills en (daarmee) je zelfvertrouwen. Zo kun je met zekerheid de stap zetten naar een nieuwe baan.

Talent management analyse als startpunt van je zoektocht naar een nieuwe baan

Om jezelf goed neer te zetten op de banenmarkt, is het belangrijk om te weten wat jou gewild maakt. Daarvoor gebruik ik de Talent Management Analyse (TMA). Deze analyse brengt jouw drijfveren, competenties en talenten in kaart. Van hieruit kunnen we op zoek naar de beste carrièremogelijkheden voor jou. 

Nadat je helder hebt wat jij komt brengen én wat je wilt halen, gaan we de markt op. We gaan op zoek naar bedrijven die bij je passen en banen waar je gelukkig van wordt. Als je wilt, kan ik je helpen met je sollicitatiebrief en je cv. We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor. Ik train je in het beantwoorden van vragen, maar ook in het vragen stellen. Wat wil je weten van je toekomstige werkgever, om te kunnen besluiten of jij deze baan wilt? Ook die informatie telt mee in je uiteindelijke werkgeluk.

Praktische coaching voor de baan van jouw dromen

Als je werk zoekt, wil je daar meestal niet ellenlang mee bezig zijn. Daarom geloof ik niet in eindeloze gesprekken: je moet het gaan DOEN! Natuurlijk bespreken we wat je wilt, wat je kunt en waar je blij van wordt, maar daarna begint het pas. Solliciteren, onderhandelen, aannemen of afwijzen: dat is spannend! Ik help je op een praktische, gerichte manier – net zo lang tot jij werk hebt waar je écht blij van wordt.

DEZE MENSEN ZIJN NU GELUKKIG IN HUN WERK

zo help ik je naar die nieuwe baan