Ben jij klaar om te gaan doen waar je écht blij van wordt?

Pensioenbegeleiding

Bang voor een zwart gat na je pensioen? Met pensioenbegeleiding help ik je een nieuwe invulling te geven aan je dag

Veel mensen ervaren een “zwart gat” nadat ze met pensioen gaan. De invulling van je dag verandert, je voelt je niet meer zo van waarde. Je mist het bijdragen en werken aan een doel. Een gevoelig onderwerp, want je zou toch juist van je pensioen moeten genieten? Je hebt je hele leven hard gewerkt, nu is het tijd om uit te rusten. Tenminste, dat zegt iedereen.

Als je dan met pensioen gaat, kan het voelen alsof je: 

Pensioenbegeleiding in Aalten

Als coach voor werkgeluk viel het me op dat voor veel mensen het geluk wegvalt, als het werk stopt. Dat vind ik zonde, want werkgeluk en levensgeluk gaan natuurlijk hand in hand. Daarom heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid met pensioen begeleiding. Ik help ondernemers en werknemers bij wie het pensioen in aantocht is, of al is begonnen, om hun dagen opnieuw invulling te geven.  

We onderzoeken samen waar jij in je werk zo gelukkig van werd, en hoe je dit kunt vertalen naar je nieuwe leven. Misschien wil je wel vrijwilligerswerk doen, of je kennis en ervaring aanbieden in een andere vorm. Ik help je het uitzoeken én uitvoeren.

Over Bernadet

Mijn naam is Bernadet Sweenen, Ik ben coach voor werkgeluk. Dat pak ik grondig aan, van studiekeuzebegeleiding tot pensioen begeleiding en alles ertussenin. Coaching bij mij is laagdrempelig, to-the-point en effectief. Ik leg de vinger snel op de zere plek en houd van resultaat. Daarom help ik je in een paar gesprekken al inzien waar jij je talenten ook na je pensioen kunt blijven inzetten.

Zodat je van werkgeluk naar levensgeluk gaat.

Deze mensen kwamen bij mij voor pensioenbegeleiding