Ben jij klaar om te gaan doen waar je écht blij van wordt?

DIRECT, BETROKKEN EN DOORPAKKEND

Het is mijn missie om samen met jou je (werkende) leven op koers te krijgen. Je te helpen onderzoeken van welk werk jij echt gelukkig wordt, zodat je leven leuker wordt.

Bernadet - jouw coach voor werkgeluk

Zelf begon ik al op mijn 14e met werken. Eerst achter de bar in de lokale kroeg, toen op de administratieve afdeling van een kozijnenboer. Na de nodige opleidingen kwam ik terecht bij de gemeente, waar ik doorgroeide van medewerker naar manager. Naast mijn werk ben ik altijd blijven doorleren en studeren, omdat ik daar onwijs veel energie van krijg. Zo behaalde ik mijn post-hbo-master coaching en ben ik officieel NOLOC register loopbaanprofessional. Ik heb verschillende cursussen en trainingen gedaan, met uiteenlopende certificeringen. En ik ben nog lang niet uitgeleerd! 

Ik vind het heerlijk om uit te vogelen waarom jij doet wat je doet. Wat drijft jou? Waar word jij écht gelukkig van? Door hierover met je te sparren, help ik je meer uit jezelf en uit je werk te halen. Ik vertel je niet wat je moet doen, maar sta je bij in het maken van je eigen keuzes. Door vragen te stellen zet je aan het nadenken over jezelf, zodat je kunt groeien naar werk en een leven waar je 100 procent achter staat.

De vrouw achter de coach

Loopbaan- en business coach in Aalten, Gelderland

Ik ben trots op waar ik vandaan kom en zet me graag in voor de regio en mijn buurt. Daarom werk ik nog steeds bij de gemeente en ben je van harte welkom in mijn kantoor, van waaruit ik coach, in Aalten. Hier begeleid ik mensen die een zetje nodig hebben om beter voor zichzelf te zorgen op werkgebied.

Je kunt contact met me opnemen als jij een loopbaancoach of business coach zoekt in Aalten, Gelderland. Iemand die je kan helpen met:  

deze toppers hebben eerder met mij samengewerkt

ik werk samen met: