Ben jij klaar om te gaan doen waar je écht blij van wordt?

NIET GELUKKIG OP WERK?

Kom er met coaching achter wat jij nodig hebt om wél fijn te werken.

Werk is een groot onderdeel van ons leven. We brengen er veel tijd door en stoppen er veel energie in. Het is knap vervelend als je er dan niet blij van wordt! Maar je bent niet alleen als je niet gelukkig bent op je werk. In mijn coachingspraktijk spreek ik de een na de ander die niet (meer) gelukkig is met het werk dat ze doen of het bedrijf waar ze dat doen.

Mensen die niet gelukkig op werk zijn, voelen zich:

Als jij dit, of een variatie hierop, dagelijks voelt, wil ik je graag laten zien dat het ook anders kan. Dat er werk is waar je wél energie van krijgt. Dat er bedrijven zijn die het wél belangrijk vinden dat je goed in je vel zit. Misschien is dat wel het bedrijf waar je nu voor werkt, maar als je het gesprek niet aangaat zul je het nooit weten.

Hoe kan ik je helpen naar meer geluk in je werk?

Kom eens bij mij langs als je wilt weten:

Wat “fijn werk” voor jou betekent

Wat heb jij nodig in je dagelijkse werkzaamheden, van je werkgever, van jezelf om fijn te kunnen werken?

Hoe je duidelijk kunt maken wat jij nodig hebt

Bij je huidige of een toekomstige werkgever, zodat je je gewaardeerd en gezien voelt

Welke talenten jij allemaal te bieden hebt

Vaak zie je dat zelf niet zo goed, maar het is superwaardevol om te weten wat jij allemaal komt brengen

In 5 stappen van niet gelukkig op werk naar werk- en levensgeluk

DEZE MENSEN ZIJN NU GELUKKIG IN HUN WERK

Over Bernadet

Mijn naam is Bernadet Sweenen. Ik ben coach voor werkgeluk. Dat pak ik grondig aan, van studiekeuzebegeleiding tot pensioenbegeleiding en alles ertussenin. Coaching bij mij is laagdrempelig, to-the-point en effectief. Ik leg de vinger snel op de zere plek en houd van resultaat. Daarom help ik je in een paar gesprekken al inzien waar jij je talenten ook na je pensioen kunt blijven inzetten.

Zodat je van werkgeluk naar levensgeluk gaat.