Ben jij klaar om te gaan doen waar je écht blij van wordt?

Werkgeluk begint bij de juiste studie

Een studie kiezen is een big deal. Je kiest een richting voor de rest van je leven, terwijl je leven nog moet beginnen. Hoe weet je dan of wat je nu kiest, over een paar jaar nog steeds past bij wie je wilt zijn? De druk om meteen de juiste studie te kiezen is hoog, waardoor de stress ook hoog is. 

Tijdens een traject voor studiekeuzebegeleiding brengen we je talenten en je wensen in beeld. Wat kun je goed, waar wil je aan bijdragen? Ik help je uitzoeken in welke studie je de combinatie tussen die twee vindt.

Hoe ziet studiekeuzebegeleiding in Aalten eruit?

Heb jij het idee dat je vastloopt op de keuze van je studie? Je bent van harte welkom voor studiekeuzebegeleiding in Aalten. Ik ben professioneel loopbaancoach en vind het leuk om met je mee te denken. Ik laat je zien waar er kansen voor je liggen, gebaseerd op je talenten. Samen gaan we op zoek naar jouw drijfveren en zoeken we daar een passende studie bij. Zodat jij je kunt gaan ontwikkelen tot de persoon die je wilt zijn!

In een studiekeuzebegeleiding traject gaan we met elkaar in gesprek over die vragen:

Dit en meer bespreken we in een paar sessies in mijn kantoor in Aalten. Je bent van harte welkom, ik help je graag op weg naar een leven vol werkgeluk.

Over Bernadet

Ik ben Bernadet Sweenen, coach voor werkgeluk. Ik geloof dat werkgeluk al begint bij het kiezen van de juiste studie, zodat je voorsorteert op een baan of beroep waar je echt blij van wordt. Daarom begeleid ik scholieren en werkenden in het kiezen voor een studie en baan die aansluit bij je talenten en je drijfveren. Zelf heb ik meerdere studies gedaan en blijf ik mezelf continu ontwikkelen om nóg beter te worden in mijn werk.

Ik neem je graag mee op ontdekkingsreis naar jouw ideale studie, baan en leven.

Deze toppers hielp ik al op weg naar de juiste studie

Dit kun je verwachten tijdens de studiekeuzebegeleiding

In vijf sessies gaan we aan de slag met: